Vloerisolatie
Vloerisolatie
Maatwerk Isolatie in
Zwolle
[Terug naar Zwolle]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Maatwerk Isolatie
Voltastraat 10
8013 RE Zwolle

tel: 038 2300220

Extra informatie

Vloerisolatie   
Vloerisolatie wordt tegen de onderzijde van de vloer aangebracht en kruipruimte isolatie wordt op de bodem van de kruipruimte aangebracht! 
 
Het comfort en de besparing van vloerisolatie lijken hoger, maar de investering hierin is dat ook. Beschik je over een kruipruimte die echt nat of vochtig is of met een hoogte van minder dan 40 cm, of wil je de isolatie erg snel terugverdienen, dan is kruipruimte isolatie het meest geschikt! 
 
Eén van de vele voordelen van vloerisolatie is wel dat u direct een verbetering van het wooncomfort ervaart. Met vloerisolatie heeft u geen last meer van vocht en/of geurtjes. 
 
Vloerisolatie is bijzonder rendabel indien: 
 
  • Uw woning van voor 1983 is, 
  • De kruipruimte minimaal 40 centimeter hoog is en bereikbaar via een kruipluik, 
  • Bijna een must als u vloerverwarming heeft of gaat nemen. 
 
Vloer isoleren tegen kou 
 
Via een niet geïsoleerde vloer komt er veel kou en vocht onnodig in uw woning binnen met als gevolg koude voeten en een vochtige woning. Met vloerisolatie voorkomt u deze ongemakken. Het aanbrengen van vloerisolatie geeft weinig overlast. Vloerisolatie wordt vanuit de kruipruimte aangebracht de hoogte moet wel minimaal 40 cm hoog zijn en er mag op het moment van uitvoeren geen water staan. Staat er water dan kan dit indien mogelijk weggepompt worden. 
 
Vloerisolatie zonder naden en kieren 
 
De isolatie wordt ter plaatse op maat gemaakt, zodat naden en kieren tot het verleden behoren. Denk maar eens aan de kieren bij het raam die dicht men ook af met kit of een strip. Na het aanbrengen van de vloerisolatie kan het vocht en de koude uit de kruipruimte niet meer optrekken naar uw woning. Hierdoor neemt de relatieve vochtigheid in uw huis af. Na het aanbrengen van de vloerisolatie is de temperatuur van uw vloer aanzienlijk hoger. Dit resulteert in lagere stookkosten en een verhoogt wooncomfort. 
 
Is uw kruipruimte lager dan 40 cm of niet toegankelijk via een luik dan zijn de HR ++ eps kruipruimte isolatie korrels een goed alternatief. Deze HR ++ eps kruipruimte isolatie korrels kunnen zelfs van buiten af met een speciale lans ingeblazen worden, hiervoor maken we in de muur of vloer een of meerdere vulopeningen die nadien weer netjes worden afgewerkt.