Vloerisolatie
Vloerisolatie
Beter Isoleren in
Zwolle
[Terug naar Zwolle]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Beter Isoleren
Hardesteinstraat 41
8012 ES Zwolle

tel: 06 16108973

Extra informatie

De Tonzon isolatie specialist   
Voor de vloer-isolatie gebruiken wij Tonzon thermoskussens® waarin één of meer luchtlagen worden opgesloten. De uiteinden worden voorzien van een dubbelzijdige tape om de kussens goed af te kunnen sluiten. De reflecterende binnenkant kan dan niet meer vervuilen zodat de hoge isolatiewaarde gegarandeerd blijft. Tonzon thermoskussens® is zowel onder houten als betonnen vloeren toe te passen en is het gezonde aternatief voor purschuim. 
 
De kenmerken van TONZON vloer-isolatie: 
 
  • Rd=4,32 m2.K/W 
  • Besparing van gemiddeld 7,8m3 per vierkante meter per jaar 
  • Minste milieubelasting van alle isolatiematerialen 
 
Er komt geen condens meer door de vloer, dus geen aantasting van parket en laminaat, vloerbedekking en meubilair. 
 
  • remt het radongas uit de bodem 
  • zeer sterk comfort verhogend door warmte reflecterende coating 
  • Zeer sterk en trekvaste kunststoffolie met aluminiumcoating 
  • Vermindering van huisstofmijt en allergenen 
  • Prettige verwerking: zeer licht en compact materiaal, geen fijne stofdeeltjes of irritaties 
 
Isoleren is besparen 
 
Met vloer-isolatie vloeit de warmte niet via de vloer weg en wordt de koude luchtstroom uit de kruipruimte onderbroken. Leidingen die door de vloer lopen worden ineens een bron van warmte omdat de warmte ervan niet kan wegvloeien en in de ruimte blijft. De temperatuur in de ruimte kan daardoor wel 3 á 4 graden stijgen. Vloer-isolatie maakt daarnaast uw vloer droger. Het woongedeelte gaat veel behagelijker aanvoelen en er kan gemiddeld 7m3 gas per m2 oppervlakte per jaar bespaard worden.