Vloerisolatie
Vloerisolatie
Isolatieplan in
Zwolle
[Terug naar Zwolle]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Isolatieplan
Assendorperdijk 9
8012 EG Zwolle

tel: 085-7609260

Extra informatie

Voordelen van bodemisolatie   
Kou, warmte en vocht hebben invloed op het leefklimaat van uw woning. Met vloer- en bodemisolatie van Isolatieplan verbeterd het wooncomfort aanzienlijk. Daarbij verliest de woning minder warmte, waardoor de cv-ketel minder hard hoeft te stoken. 
 
Uit onderzoek van Milieucentraal blijkt dat huiseigenaren die de vloer hebben laten isoleren, erg blij zijn met de effecten. Ze merken dat het huis minder tocht, gelijkmatiger warm is en dat ze geen last meer hebben van vocht vanuit de kruipruimte. 
Voordelen bodem en vloerisolatie 
Met de bodem of vloerisolatie van Isolatieplan verbetert het wooncomfort aanzienlijk en doet u tegelijkertijd, financieel gezien, een aantrekkelijke investering: 
 
Isoleren verbetert het comfort van uw woning. Isolatie gaat namelijk tocht en warmteverlies tegen. Dat betekent: minder condens op de ramen, warmere voeten en ook minder geluidsoverlast van buiten. 
Er ontsnapt minder warmte via de vloer van uw woning. Hierdoor bespaart u flink op uw energierekening. U kunt met een gemiddelde eengezinswoning €210,- aan stookkosten per jaar besparen. 
Bodemisolatie zorgt voor een lager vochtgehalte in uw kruipruimte, waardoor vocht en schimmels geen kans krijgen. Een droge kruipruimte zorgt voor een betere en gezondere luchtkwaliteit binnenshuis. 
 
Bodemisolatie versus vloerisolatie 
 
Er zijn twee manieren om uw vloer te isoleren. U kunt kiezen voor vloerisolatie of bodemisolatie. Bij vloerisolatie wordt er direct onder de vloer een laag isolatiemateriaal aangebracht, waarbij u specifiek de vloer isoleert. Bij bodemisolatie worden er isolatieparels aangebracht op de bodem van de kruipruimte. Omdat de bodem van de kruipruimte wordt geïsoleerd, wordt bodemisolatie ook wel kruipruimte isolatie genoemd. 
 
In sommige gevallen is bodemisolatie aan te bevelen, waarbij in andere gevallen vloerisolatie de voorkeur verdient. Isolatieplan adviseert u graag aan de hand van uw persoonlijke situatie, waarbij bijvoorbeeld rekening wordt gehouden bij de keuze van het type isolatie: 
 
Vloerisolatie heeft een sterk isolerend effect en zorg voor de hoogste energiebesparing. Maar omdat deze manier van isoleren duurder is, dient u wel rekening te houden met een langere terugverdientijd. 
Bodemisolatie is effectief in vochtige situaties. Bodemisolatie weert het vocht uit de woning en verbetert daarmee het leefklimaat. 
Bodemisolatie kan ook toegepast worden in moeilijk te bereiken kruipruimtes en bij houten vloeren.