Vloerisolatie
Vloerisolatie
Isosfeer in
Weert
[Terug naar Weert]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Isosfeer
Noordkade 51
6003 NG Weert

tel: 0495-544607

Extra informatie

Vloerisolatie met Tonzon   
Vloerisolatie zorgt voor een warme vloer en een droog huis. 
 
Vloerisolatie spaart energie, milieu én uw portemonnee. Isolatiemateriaal op uw kruipruimtebodem zorgt voor een warme vloer en minder koude voeten. Vochtige lucht blijft onder de laag kruipruimte isolatie en bereikt niet uw woonvertrekken. Hierdoor voelt de woning niet meer "klam" aan en kan de thermostaat een paar graden lager. 
 
Vloerisolatie draagt bij aan:  
 
  • Een lagere vochtigheidsgraad in huis. 
  • Een lagere energierekening. 
  • Een warmere begane grond vloer. 
  • Hogere score op het energielabel.  
 
Kruipruimte isolatie voorkomt: 
 
  • Houtrot en zwam. 
  • Vrijkomen van nare luchtjes door bodemgassen. 
  • Vochtschade aan beton. 
  • Roest aan stalen vloerbalken en leidingen. 
  • Ongedierte zoals muggen, slakken en zilvervisjes. 
 
Voor het isoleren van kruipruimtes werkt Isosfeer met Tonzon-isolatiemateriaal. Dit is een syteem op basis van het aanbrengen van luchtkamers tegen de bovenkant van de kruipruimte . Op de vloer van de kruipruimte wordt een folie aangebracht als vochtscherm. Indien een kruipruimte wordt gevuld met een ander isolatiemateriaal, bijvoorbeeld parels, is het resultaat hiervan vergelijkbaar met alleen een vochtscherm. Het grote voordeel van luchtkamers aanbrengen tegen de bovenkant van de kruipruimte is dat de warmte in de woning, die normaliter in de kruipruimte trekt, nu in de woning blijft! Hiermee realiseert u een energiebesparing van 20% op uw stookkosten, indien u vloerverwarming heeft is dit zelfs 40%. 
 
Uw vloer & kruipruimte isolatiespecialist in Limburg. 
 
Isosfeer vloerisolatie een dynamisch isolatiebedrijf met de juiste energie! 
 
Wij zijn uitvoerend & erkend partner van TONZON B.V. zo richten wij ons op de provincie Limburg maar werken ook vaak daarbuiten. U kunt bij ons terecht voor advies en uitvoering. Het TONZON vloerisolatie systeem voldoet voor vloeren van reeds bestaande woningen en gebouwen, aan de gestelde eisen volgens het nationaal bouwbesluit. Dat geldt ook voor nieuwbouwwoningen. Door de eigenschappen komt het in aanmerking voor bepaalde subsidie mogelijkheden. Deze erkenning is voor u interessant en voor Isosfeer vloerisolatie een van de redenen om ons te specialiseren hierin. 
 
Bent u die koude vloer meer dan zat? Kies voor kruipruimte isolatie van TONZON. 
 
Isoleer uw kruipruimte, kies voor Isosfeer vloerisolatie in Weert. Wij richten ons op de regio Venlo, Eindhoven, Heerlen, Weert en alle daaronder vallende plaatsen. Wilt u niet alleen warme voeten maar ook minder energieverbruik, een gezonder leefklimaat en meer comfort? Neem dan contact met ons op, voor advies en een offerte.