Vloerisolatie
Vloerisolatie
ISOSFEER in
Weert
[Terug naar Weert]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

ISOSFEER
Noordkade 51
6003 NG Weert

tel: 0495-544607

Extra informatie

Tonzon Vloerisolatie   
De TonZon Vloerisolatie Experts 
 
TonZon Vloerisolatie is alweer enige tijd in opkomst als één van de beste materialen om je kruipruimte mee te isoleren. Wil je ook je stookkosten drastisch verminderen en je kruipruimte in een klap kurkdroog krijgen met dit innovatieve materiaal? Als TonZon vloerinstallatie experts helpen we je graag verder! Bel of mail ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte. Eerst wat meer te weten komen over TonZon?  
 
Wat is TonZon vloerisolatie? 
 
Eind jaren ’70 betrok Ton Willemsen, uitvinder van TonZon, een huis uit 1906. Toen hij de eerste winter in zijn nieuwe woning constant in en uit aan het lopen was om hout te halen voor de kachel, besloot hij dat hij een manier zou vinden om zijn energiehuishouding efficiënter te maken. Die manier was TonZon. 
 
Tonzon vloerisolatie bestaat uit thermokussens. Deze kussenzakken zijn uit zeer sterke, veredelde kunststoffolie gemaakt., die vergelijkbaar is met het materiaal waar vroeger videobanden van werden gemaakt. De manier waarop de folie veredeld is is ‘het geheim van de smid’, maar de echte vernieuwing zit hem in de manier waarop het materiaal wordt toegepast. 
 
TonZon vloerisolatie creëert thermische gelaagdheid. Ruimtes met daarin stilstaande lucht, afgesloten door reflecterende lagen. Hetzelfde principe dat gebruikt wordt om in een thermosfles je koffie warm te houden. Doordat de tussenliggende lucht een groot deel van het werk doet, heb je zeer weinig materiaal nodig om je vloer te isoleren. 
 
Met een kilo TonZon vloerisolatie materiaal bedek je meer dan 15 vierkante meter. 
 
TonZon vloerisolatie ervaringen 
 
De TonZon vloerisolatie ervaringen zijn grotendeels erg positief. Niet alleen wordt de hoeveelheid warmte die door de vloer aan de woning wordt onttrokken drastisch teruggedrongen, ook is er een direct positief effect op de vochtigheid van je huis. Op het YouTube kanaal van Isosfeer vind je verschillende video’s over vloerisolatie en spouwmuurisolatie. Bekijk de video hieronder die toont hoe na het installeren van TonZon een kruipruimte die druipt van het vocht binnen de kortste keren kurkdroog is.Deze opname is ken je misschien van een uitzending bij RTL. 
 
Een veel gehoorde ervaring na het installeren van TonZon vloerisolatie is ook het verdwijnen van condens op de ramen, zelfs zonder ventilatiesysteem. 
 
TonZon vloerisolatie aanbrengen 
 
Hoewel TonZon vloerisolatie aanbrengen wellicht simpel lijkt, is het gemak waarmee dit gedaan kan worden sterk afhankelijk van de specifieke situatie. Hoe hoog en schoon de kruipruimte is, de aanwezigheid van water, de hoeveelheid compartimenten en het materiaal van de kruipruimte zelf, hout of beton, spelen allemaal mee. Het TonZon vloerisolatie materiaal biedt het beste resultaat als de installatie plaats vindt op een manier die is aangepast op jouw specifieke woning. Bij het zelf aanbrengen van TonZon vloerisolatie is de kans groot dat je, door gebrek aan kennis over het materiaal en de procedure, een inferieur resultaat boekt. 
 
TonZon vloerisolatie subsidie 
 
Op dit moment bestaat er geen landelijke regelen voor het gesubsidieerd isoleren van je woning. Het aantal gemeentes en provincies dat deze subsidies wel aanbiedt neemt ook gestaag af, maar toch zijn er op dit moment nog meerdere plaatsen waar de lokale of provinciale overheid een financiële bijdragen levert. Voor een actueel overzicht van de bekende regeling per regio ga je naar de energiesubsidiewijzer. 
 
TonZon vloerisolatie prijs 
 
De TonZon vloerisolatie prijs is afhankelijk van het te isoleren vloeroppervlak. Doordat het materiaal zeer licht, makkelijk te vervoeren en relatief eenvoudig te plaatsen is zijn de kosten van TonZon vloerisolatie grotendeels afhankelijk van het materiaal en vallen de arbeidskosten reuze mee. We nodigen je dan ook van harte uit om vrijblijvend een offerte aan te vragen zodat we je kunnen verrassen met de lage kosten voor een warme, comfortabele woning.en met de lage kosten voor een warme, comfortabele woning.