Vloerisolatie
Vloerisolatie
IsoLex in
Zoetermeer
[Terug naar Zoetermeer]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

IsoLex
Ruimtebaan 150
2728 MC Zoetermeer

tel: 06-22406063

Extra informatie

Schimmel   
Vocht kan ook leiden tot schimmel en dat wilt u natuurlijk ook niet! Door vloerisolatie 
zult u geen vocht meer op en rondom de vloer hebben. De isolatie houdt namelijk damp van uit de kruipruimte tegen en dus ontstaan er daar geen vochtproblemen meer. 
Ook is de vloer niet meer het koudste oppervlakte in de woning; zonder vloerisolatie trekt vocht richting de vloer (vooral met dubbel glas) omdat vocht altijd te vinden is op de koudste plek in huis. 
 
Warmteverlies 
 
Een niet geïsoleerde vloer zorgt voor een verlies van 10 tot 15% warmte. Gevolg: het is niet behaaglijk in huis en er wordt veel gestookt om het toch een beetje warm te krijgen. 
Dat is jammer van de energie en de kosten, maar het is gelukkig eenvoudig tegen te gaan! Vloerisolatie zorgt ervoor dat de warmte wordt vastgehouden (reflectie) en dat u zelfs met blote voeten geen koude voeten meer heeft! 
 
Tocht vanuit de kruipruimte 
 
Als de vloer niet geïsoleerd is, kan er door naden en kieren van buiten koude lucht uw 
woning binnenstromen. 
Hierdoor zult u het nooit echt warm krijgen. Sommige kiertjes weet u misschien niet eens te zitten, zoals in de meterkast en bij de kruipruimte. Met de isolatiematerialen van IsoLex worden alle naden en kieren gedicht. U zult direct geen tocht meer voelen na het isoleren van de vloer. Tocht kan eenvoudigweg uw woning niet meer in! 
 
Hoe wordt vloerisolatie eigenlijk aangebracht? 
 
Voor ons is het van belang om eerst in kaart te brengen hoe uw kruipruimte eruit ziet, 
voordat er geïsoleerd wordt. Wij bekijken hoe vochtig uw kruipruimte is, hoeveel ruimte er onder de vloer is en wat uw precieze redenen zijn voor de vloerisolatie. Uw wensen zijn namelijk belangrijk voor ons omdat dit een belangrijke rol speelt bij het bepalen 
van welke type vloerisolatie het best gekozen kan worden. Wij geloven in het spuiten van PUR spray | Steenwol | JET Spray | HR++ EPS Matras Methode | voor zowel beton als houten vloeren 
 
Werkzaamheden van de vloer isolatie via de kruipruimte. 
 
Als uw kruipruimte geschikt is, dan kan de vloerisolatie aangebracht worden. 
De werkzaamheden nemen bij een gemiddelde woning slechts een dag in beslag.