Vloerisolatie
Vloerisolatie
Thermecon E-Project BV in
Zierikzee
[Terug naar Zierikzee]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Thermecon E-Project BV
Banjaartstraat 2
4301 RR Zierikzee

tel: 0111 439400

Extra informatie

Vloer- bodemisolatie   
Naast de muren en het dak van een gebouw dient voor een maximale besparing van uw energielasten en verhoging van uw wooncomfort ook de vloer te worden geïsoleerd. 
 
Allereerst zijn er vloeren met en zonder zogenaamde kruipruimte aan de onderzijde. Indien er geen kruipruimte aanwezig is, bijvoorbeeld bij een betonnen vloer op zand, kan de vloer uitsluitend aan de bovenzijde worden geïsoleerd. Dit is uiteraard een methode die een stuk arbeidsintensiever is en overlast met zich meebrengt. We hebben tenslotte met een afwerkvloer en een bewoonbare situatie te maken. 
 
Bij veruit het overgrote deel van de vloeren is er echter sprake van een kruipruimte. 
Thermecon E Project onderscheidt een tweetal isolatiemethoden bij deze vloeren; vloerisolatie en bodemisolatie. U heeft bij deze methoden niet of nauwelijks overlast, gezien het feit dat de isolatie vanuit de kruipruimte/buitenzijde wordt aangebracht. 
 
Bij bodemisolatie wordt er door Thermecon E Project een isolatielaag aangebracht op de bodem van de kruipruimte. Bij vloerisolatie brengt Thermecon E Project een isolatielaag aan rechtstreeks tegen de onderzijde van de vloer. De uiteindelijke isolatiewaarde van vloerisolatie kan over het algemeen iets hoger zijn dan die van bodemisolatie. Echter in niet alle gevallen is vloerisolatie technisch mogelijk. Ook is het aanbrengen van bodemisolatie doorgaans goedkoper dan vloerisolatie. 
 
Onder het menu vloerisolatie treft u een een korte omschrijving van de verschillende vloer- en bodemisolatie systemen aan.  
 
 
Welke vloersituatie bij u ook van toepassing is, Thermecon E Project heeft altijd een duurzame en pasklare oplossing!