Vloerisolatie
Vloerisolatie
Technisol in
Wijchen
[Terug naar Wijchen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Technisol
Bijsterhuizen 10-11
6604 LA Wijchen

tel: 024-6417303

Extra informatie

Vloerisolatie   
Heeft u nog geen vloerisolatie bij uw woning? Let op, zonder vloerisolatie kunt u last krijgen van: 
 
 • Een hoger energieverbruik 
 • Schimmelvorming 
 • Ongedierte dat op vocht afkomt 
 • Aantasting door zwammen 
 • Condensvorming 
 • Rottende vloerbalken 
 
Het isoleren van uw vloer zorgt voor lagere stookkosten en heeft positieve invloed op de luchtvochtigheid in huis. 
Uw huis verbeteren met polyurethaan isolatie? Vraag een offerte aan! 
 
Lagere stookkosten 
 
Er komt veel kou binnen via een ongeïsoleerde vloer. Dit zorgt ervoor dat u de verwarming hoger moet zetten en elke keer weer schrikt van de rekening. Vloerisolatie voorkomt dat die kou binnenkomt. Zo geniet u van een heerlijke temperatuur tegen minder kosten. 
 
Comfortabele leefomgeving 
 
Een lagere luchtvochtigheid en betere temperatuur zorgt voor een zeer comfortabele leefomgeving. Al na enkele weken na het aanbrengen van de vloerisolatie zult u merken dat de lucht in uw huis van betere kwaliteit is. Een blijvend koude vloer is dan verleden tijd. 
 
Kleine investering 
 
Vloerisolatie is een kleine investering. Zeker als u kijkt naar wat het op jaarbasis oplevert. De verbetering van de leefomgeving en de verlaging van uw energiekosten maken isolatie een investering die het waard is! 
 
6% BTW op polyurethaan vloerisolatie 
 
Op het aanbrengen van isolatie (arbeid) is het lage BTW tarief van toepassing. Dit maakt het isoleren van uw vloer extra interessant. 
 
Wilt u ook profiteren van vloerisolatie? Vraag een offerte aan! 
 
Polyurethaan vloerisolatie 
 
Wij maken gebruik van polyurethaan isolatie. Dit is een speciaal soort PUR. Inmiddels hebben wij 30 jaar ervaring met het isoleren van vloeren. 
 
Vloerisolatie van hoge kwaliteit 
 
Wij maken gebruik van het door ons ontwikkelde materiaal PUR’FECT. Dat heeft de hoogste isolatiewaarde in de branche! Zo weet u zeker dat de isolatie zijn werk doet. Alleen bij Technisol kunt u profiteren van het materiaal PUR’FECT. 
 
Uw huis makkelijker verkopen 
 
Nu het energielabel verplicht is zal het isoleren een makkelijke en goedkope manier zijn om uw huis een sterke meerwaarde te geven. Zeker in deze lastige tijd kan een goed energielabel het verschil maken tussen het huis snel verkopen, of jaren wachten. 
 
De voordelen van Technisol 
 
Isolatie van Technisol heeft een groot aantal unieke voordelen. Hieronder ziet u de belangrijkste: 
 
 • Elk naadje perfect gedicht 
 • Kwaliteitsmateriaal PUR’FECT 
 • Maar liefst 30 jaar ervaring 
 • 10 jaar garantie 
 • Wij laten uw huis netjes achter 
 
Profiteren van vloerisolatie? 
 
Wij maken geheel vrijblijvend een zeer scherpe offerte voor u. Vul de benodigde informatie in en ontvang snel uw scherpe offerte.