Vloerisolatie
Vloerisolatie
BKB Bouw in
Volendam
[Terug naar Volendam]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

BKB Bouw
Spoorbuurt 12
1131 ZC Volendam

tel: 06 26354253

Extra informatie

Veel mensen weten niet dat een niet geïsoleerde vloer geld kost. Door het vochtige Nederlandse zeeklimaat hebben veel woningen een natte of vochtige kruipruimte. Dit vocht is de oorzaak van een hoge luchtvochtigheid, stank en allerlei ongedierte. Dit kunt u voorkomen door uw kruipruimte vol te spuiten met onze EPS ISOparels. BKS Spouwisolatie werkt met Pur’Fect. Pur’fect is een luchtdichte isolatielaag van polyurethaan. Het wordt naadloos tegen de onderzijde van de begane vloer, rondom vloeropleggingen en over een bepaalde hoogte van de funderingsbalken gespoten. Het resultaat is een perfecte scheiding tussen het klimaat in de kruipruimte en dat in de woning.    
Aanbrengen van vloerisolatie met parels 
 
De isolatieparels worden met een speciale inblaasmachine, op de bodem van de kruipruimte aangebracht. Afhankelijk van de te bereiken isolatiewaarde wordt er gevarieerd in de dikte van de isolatielaag. Om vloerisolatie met parels toe te kunnen passen moet de kruipruimte minimaal 35cm hoog zijn. Onderstaand enkele voordelen van een keuze voor isolatieparels: 
 
  • Meer comfort en een gezondere leefomgeving 
  • Lagere vochtigheidsgraad 
  • Eenvoudig aan te brengen 
  • Toe te passen bij lage kruipruimtes (tot 35cm) 
 
Laag btw tarief 
 
Voor het isoleren van woningen is het lage 6% BTW tarief van kracht. Vanaf 2015 is er in de regio waterland een budget beschikbaar voor extra subsidie voor het isoleren van woningen. Kijk op www.energie-waterland.nl voor meer informatie. Met de lage rentestand en subsidie is het extra aantrekkelijk om te investeren in energiezuinige maatregelen zoals vloer spouw isolatie. Profiteer van al deze voordelen en maak voor nog meer voordeel gebruik van onze kortingsactie. 
 
Vloerisolatie 
 
Ons hoge serviceniveau, technische bouwkennis, 10 jaar garantie aanbieding en scherpe prijsstelling maken BKS Spouwisolatie de beste keuze!