Vloerisolatie
Vloerisolatie
Van den Dijssel in
Valkenswaard
[Terug naar Valkenswaard]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Van den Dijssel
Dragonder 46
5555 XZ Valkenswaard

tel: 040 - 2539110

Extra informatie

Vloerisolatie & Kruipruimte isolatie met JetSpray   
De innovatie en milieuvriendelijke oplossing voor het isoleren van kruipruimtes. 
 
Knauf Insulation realiseert oplossingen die bijdragen aan het ontwikkelen van omge­vingen waar het prettig wonen, werken en verblijven is. Als één van de wereldmarkt­leiders binnen de sector leveren we duurzame en innovatieve isolatiesystemen en -­materialen voor nieuwbouw, renovatie en transformatie. 
 
Knauf Insulation lanceert in het verlengde hiervan het innovatieve isolatiesysteem JetSpray: een systeem dat wordt aangebracht tegen de onderzijde van vloeren van kruipruimtes. Het is door de spray-vorm eenvoudig aan te brengen. Met dit unieke en duurzame isolatiesysteem worden hoge thermische prestaties gerealiseerd. Het isolatiemateriaal bestaat uit circa 80% gerecycled glas en bevat geen chemische bindmiddelen, waardoor er geen schadelijke gassen vrijkomen. Dankzij de toepassing van een organisch bindmiddel hoeft de gebruiker tijdens het aanbrengen van JetSpray het pand niet te verlaten en is het behoud van een goede binnenluchtkwaliteit gewaarborgd.  
 
Producten van Knauf Insulation voor vloerisolatie 
 
JetSpray behoort tot de ‘Supafil’-familie. Meest bekend is onze Supafil Cavity voor het na-isoleren van spouwmuren. De Supafil TimberFrame voor houtachtige constructies en Supafil Loft voor niet-beloopbare zolders complementeren het Supafil-assortiment. Kortom, het ‘total solution’ isolatieconcept voor renovatie en transformatie ligt voor u gereed! 
Naast deze minerale wol vlokken producten levert Knauf Insulation ook minerale wol platen en rollen. Wij zijn er trots op een van de meest gerespecteerde en snelst groeiende producenten van isolatiematerialen ter wereld te zijn.  
 
De kracht van minerale wol, het gemak van een spray 
 
JetSpray is een complete isolatie-oplossing met minerale producten die speciaal is ontwikkeld voor de isolatie van de onderzijde van vloeren van kruipruimtes. De kracht van JetSpray is de combinatie van het gebruik van minerale vezels en het organische bindmiddel. JetSpray is eenvoudig te verwerken en resulteert in een optimaal leefcomfort in de bovenliggende ruimte. Het JetSpray assortiment wordt compleet gemaakt door de levering van de benodigde uitrusting en toebehoren. 
 
JetSpray is een uitstekend, milieuvriendelijk alternatief om kruipruimtes te isoleren. Het kwaliteitsproduct garandeert een constante, hoge isolatiewaarde gedurende de levensduur van een woning of gebouw. JetSpray is zeer geschikt om aan te brengen op moeilijk bereikbare plaatsen, waardoor thermische lekken worden voorkomen. 
 
Aan JetSpray is het Eurofins Gold-certificaat toegekend. Dit garandeert dat met het toepassen van JetSpray een goede binnenluchtkwaliteit behouden blijft in de woning of gebouw. Het aanbrengen van JetSpray geschiedt door Knauf Insulation erkende JetSpray verwerkers. 
De verwerkers worden opgeleid om het totale systeem op de juiste wijze aan te brengen. Kwaliteitsinspecteurs van Knauf Insulation staan daarbij garant voor de begeleiding en controle van de juiste uitvoering.