Vloerisolatie
Vloerisolatie
Conforta Vloerisolatie in
Utrecht
[Terug naar Utrecht]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Conforta Vloerisolatie
Schipbeekstraat 19
3522 VJ Utrecht

tel: 030-2980357

Extra informatie

Hoe isoleren wij uw houten vloer?   
Voor houten vloeren is er eigenlijk geen alternatief voor Tonzon Thermoskussens ® als het gaat om probleemloos aanbrengen, hoge isolatiewaarde en ultiem wooncomfort. 
 
Eerst wordt op de bodem van de kruipruimte een speciale duurzame bodemfolie gelegd. Deze wordt zodanig bevestigd dat er geen vocht meer kan optrekken uit de grond. Zo ontstaat tevens een schone werkvloer. De bodemfolie is niet isolerend, zodat de warmte die in de zomer door de bodem wordt opgenomen, in de winter de kruipruimte weer kan verwarmen. Daardoor is een gelijkmatige temperatuur in uw kruipruimte verzekerd. Ook beschermt de bodemfolie tegen radongas dat van nature in de bodem aanwezig is, maar ongewenst is in de woning vanwege gezondheidsrisico's. 
 
Bij het isoleren van uw houten vloer wordt gebruik gemaakt van Tonzon Thermoskussens ®, deze worden aangebracht tussen de balken van de vloer met behulp van roestvrij stalen nieten. Deze kussens worden gevuld met lucht, wat een goede isolerende werking heeft. Tevens reflecteert de folie het grootste deel van de warmtestraling weer terug naar de vloer. Zo wordt een optimale isolatie bereikt met de hoogste isolatiewaarde. De kussens zijn zeer sterk, duurzaam en ongediertebestendig. De montage is schoon en gaat met weinig tot geen restafval gepaard. De isolatiefolie is geheel recycleerbaar, dus milieuvriendelijk. Isoleren met Tonzon ® Thermoskussens beschermt het hout tevens tegen vocht, schimmel en rot, een geruststellend idee! 
 
Hoe isoleren wij uw betonnen vloer? 
 
Ook betonnen vloeren kunnen uitstekend geisoleerd worden. Eerst wordt op de bodem van de kruipruimte een speciale duurzame bodemfolie gelegd. Deze wordt zodanig bevestigd dat er geen vocht meer kan optrekken uit de grond. Zo ontstaat tevens een schone werkvloer. De bodemfolie is niet isolerend, zodat de warmte die in de zomer door de bodem wordt opgenomen, in de winter de kruipruimte weer kan verwarmen. Daardoor is een gelijkmatige temperatuur in uw kruipruimte verzekerd. Ook beschermt de bodemfolie tegen radongas dat van nature in de bodem aanwezig is, maar ongewenst is in de woning vanwege gezondheidsrisico's. 
 
Bij het isoleren van uw betonnen vloer wordt gebruik gemaakt van Tonzon Thermoskussens ®, deze worden aangebracht aan de onderkant van de vloer met behulp van speciale slagpluggen. De Thermoskussens worden gevuld met lucht, wat een goede isolerende werking heeft. Tevens reflecteert de folie het grootste deel van de warmtestraling weer terug naar de vloer. Zo wordt een optimale isolatie bereikt met de hoogste isolatiewaarde. De kussens zijn zeer sterk, duurzaam en ongediertebestendig. De montage is schoon en gaat met weinig tot geen restafval gepaard. De isolatiefolie is geheel recycleerbaar, dus milieuvriendelijk. De Tonzon Thermoskussens ® biedt verder een bepaalde mate van bescherming tegen betonrot, een geruststellend idee!