Vloerisolatie
Vloerisolatie
Plus Isolatie BV in
Rijssen
[Terug naar Rijssen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Plus Isolatie BV
Handelsweg 26
7461 JK Rijssen

tel: 0548-547616

Extra informatie

Vloerisolatie PUR / Vloer isoleren   
Gespoten PUR isolatie (polyurethaan) wordt gebruikt voor vloerisolatie. Gespoten PUR geeft het best isolerende resultaat van alle isolerende materialen. Dit komt door de combinatie van de uitvulling isolatie in één materiaal. Hierdoor is gespoten PUR de meest rendabele vloerisolatie. 
 
Eigenschappen PUR-vloerisolatie: 
 
  • Beste isolerend vermogen bij producten voor vloerisolatie 
  • Duurzaam isolatiemateriaal 
  • Milieuvriendelijk (CKF-vrij) isolatiemateriaal 
  • Tochtgevoel over vloer verdwijnt door hoge isolatie waarde 
 
  • Gevoelstemperatuur vloer al gauw tot 4 graden Celsius omhoog 
  • Voorkomt vochttransport van kruipruimte naar woning. Dit zorgt voor een gezonder klimaat.Vinkje - --Kruipruimte ventilatie blijft intact. 
 
  • Luchtdicht; dit voorkomt stank en muffe geuren in uw huis, dit komt doordat de Pur isolatie wind en waterdicht is waardoor stank niet meer omhoog kan trekken. 
  • Randfundering wordt +/- 30 cm mee gespoten waardoor deze ook geïsoleerd is en voorkomt daardoor koude-brug-vorming. 
 
 
Werkwijze vloerisolatie / vloerisolatie aanbrengen 
Vrijblijvend advies vloerisolatie 
 
In het offerte stadium doet één van onze adviseurs een geheel kosteloos en vrijblijvend vloeronderzoek en daarmee wordt bepaald of de vloer geschikt is voor PUR (polyurethaan) isolatie. Dit houdt in dat bijvoorbeeld bij een houten vloer het vochtpercentage wordt gemeten, er gekeken wordt of de kruipruimte minimaal 50 cm diep is en of ingangen/doorgangen ruim genoeg zijn. Mocht uw woning aan de eisen voldoen, dan wordt er een definitieve offerte uitgebracht. 
 
Uitvoering vloerisolatie werkzaamheden 
 
Aan de onderkant van uw vloer wordt met een spuit pistool de componenten- polyurethaan van hoge kwaliteit in lagen aangebracht. Deze is in enkele minuten volledig uitgehard. Aan de hand van uw eisen kunnen wij de juiste dikte met daarbij behorende isolatiewaarde vaststellen.