Vloerisolatie
Vloerisolatie
Pluimers Isolatie in
Rijssen
[Terug naar Rijssen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Pluimers Isolatie
Wattstraat 11
7461 AB Rijssen

tel: (0)548-516225

Extra informatie

Vloerisolatie   
De vloer van een woning is naast de buitenmuur een van de grootste warmteverliezende bronnen. Het aanbrengen van vloerisolatie is dan ook een ideale manier om dit warmteverlies tegen te gaan. En dat merkt u, niet alleen aan uw portemonnee maar ook aan het hogere wooncomfort. Met vloerisolatie stijgt u begane grondvloer gemiddeld zo’n 3 tot 5 graden! 
 
Vloerisolatie in woningen voor 1980 
 
In woningen welke gebouwd zijn voor 1980 ontbreekt vaak een (goede) vloerisolatie. Deze wat oudere woningen zijn zodoende uitermate geschikt voor het isoleren van de vloer. In termen van energiezuinigheid valt in deze woningen een forse ‘winst’ te behalen. En naast een energiezuinige woning zorgt vloerisolatie ook voor een verbeterd wooncomfort. 
 
Vloerisolatie verhoogt uw wooncomfort 
 
In ons vochtige en natte zeeklimaat hebben veel woningen last van vochtige of natte vloeren. Met een goede vloerisolatie voorkomt u dat vocht uit de kruipruimte u woning kan binnentrekken. De isolatie, die aan de onderzijde van de vloer wordt aangebracht, houdt het vocht uit de kruipruimte tegen. Zo is een vochtige en natte vloer echt verleden tijd! 
 
Meer dan 40 jaar ervaring met vloerisolatie 
 
Isolatiebedrijf Pluimers heeft 40 jaar ervaring met het isoleren van vloeren. Jaarlijks isoleren wij vele honderden vloeren met verschillende isolatieproducten. Bij vloerisolatie maken wij gebruik van: polyurethaan (pur-schuim), isolatiefolie of isolatieparels (bodemisolatie). Als u vloerisolatie wilt toepassen, bent u bij Pluimers Isolatie aan het juiste adres. Wij zijn deskundig op het gebied van isoleren en kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden bij vloerisolatie. 
 
Vloerisolatie met parels 
 
In het vochtige Nederlandse zeeklimaat komt het regelmatig voor dat uw woning een natte of vochtige kruipruimte heeft. Dit vocht is de oorzaak van een hoge luchtvochtigheid, stank en allerlei ongedierte die in de kruipruimte aanwezig zijn. Dit kunt u voorkomen met vloerisolatie met parels. 
 
Vloerisolatie met parels 
 
De isolatieparels worden, met een speciale inblaasmachine, op de bodem van de kruipruimte aangebracht. Afhankelijk van de te bereiken isolatiewaarde wordt er gevarieerd in de dikte van de isolatielaag. Om vloerisolatie met parels toe te kunnen passen moet de kruipruimte minimaal 35cm hoog zijn. 
 
Voordelen vloerisolatie met parels 
 
– Meer comfort en een gezondere leefomgeving, 
– Lagere vochtigheidsgraad, 
– Eenvoudig aan te brengen, 
– Toe te passen bij lage kruipruimtes (tot 35cm). 
 
 
Vloerisolatie met schelpen 
 
Heeft u een vochtige kruipruimte en wilt u isoleren met een natuurproduct? Dan is vloerisolatie met schelpen de oplossing. De schelpen komen rechtstreeks uit de natuur, daardoor is isoleren met schelpen volledig duurzaam en milieuvriendelijk. 
 
Vloerisolatie met schelpen 
 
De schelpen worden, in de gewenste dikte, op de bodem van de kruipruimte aangebracht. Deze laag schelpen zorgt ervoor dat het vocht uit de kruipruimte verdwijnt en de lucht ‘droog’ wordt. Om vloerisolatie met schelpen toe te kunnen passen moet de kruipruimte minimaal 35cm hoog zijn. 
 
Voordelen vloerisolatie met schelpen: 
 
  • Duurzaam en milieuvriendelijk; 
  • Natuurproduct; 
  • Onderhoudsvrij; 
  • Vochtige vloer en kruipruimte is verleden tijd. 
 
Pluimers; 40 jaar ervaring 
 
Isolatiebedrijf Pluimers heeft ruim 40 jaar ervaring met het isoleren van woningen. Wij zijn volledig gecertificeerd door o.a. IKO-BKB, VCA, de Venin, Isolatiewaarborg etc. Deze certificering biedt u de zekerheid dat de vloerisolatie met schelpen wordt aangebracht volgens alle richtlijnen en eisen. U heeft dan ook niet voor niets recht op 10 jaar garantie na de uitvoeringswerkzaamheden. 
 
 
Vloerisolatie met folie 
 
Isoleren met een hoogwaardige folie, dat is isoleren met Pluimers HR Isofoil. Deze folie, met een RC-waarde van 4,0m² K/W, heeft uitstekende isoleren de eigenschappen en houdt de kou uit de kruipruimte tegen. Vloerisolatie met folie zorgt voor een besparing op uw energiekosten en een stijging van uw wooncomfort! 
 
Vloerisolatie met folie; HR IsoFoil 
 
Pluimers HR IsoFoil bestaat uit meerdere lagen aluminium folie. Deze lagen reflecteert of weerkaatst de kou uit de kruipruimte terug en houdt zo de kou tegen. Om optimale reflectie te garanderen worden de aluminium lagen op afstand gehouden door ‘luchtkussens’. Deze luchtkussens zorgen voor een ‘stilstaand lucht effect’ wat uitstekend isoleert. HR IsoFoil betekent dus een optimale isolatie die zorgt voor een fikse besparing op de energiekosten. Vloerisolatie met folie kunnen wij toepassen als de kruipruimte minimaal 50cm hoog is. 
 
 
Vloerisolatie met PUR 
 
Voorkom koude voeten door een koude of vochtige vloer. Isoleer nu uw vloer met PUR (polyurethaan). De PURschuim zorgt voor een vochtdichte en luchtdichte afsluiting van de (koude) kruipruimte. Zo kunnen kou en vocht vanuit de kruipruimte de woning niet meer binnendringen. 
 
Aanbrengen vloerisolatie met PUR 
 
Bij het isoleren wordt de PURschuim in vloeibare vorm aan de onderzijde van de vloer aangebracht. Na aanbrengen zet het uit tot een goed isolerende laag met een hoge isolatiewaarde. Deze isolatielaag zorgt voor een perfecte thermische scheiding tussen kruipruimte en woonruimte. 
 
Vloerisolatie met PUR heeft veel voordelen: 
 
• De isolatielaag is volledig luchtdicht en naadloos, 
• De temperatuur van de vloer stijgt en zorgt voor meer wooncomfort, 
• Een gezonder woonklimaat (het vocht trekt door de vloer de woning niet meer in), 
• Vloerisolatie met PUR zorgt voor een besparing van ruim 15% op de energiekosten. 
 
Pluimers; meer dan 40 jaar ervaring 
 
Isolatiebedrijf Pluimers heeft ruim 40 jaar ervaring met vloerisolatie met PUR. Wij zijn volledig gecertificeerd door o.a. IKO-BKB, VCA, de Venin, Isolatiewaarborg etc. Deze certificering biedt u de zekerheid dat de vloerisolatie wordt aangebracht volgens alle richtlijnen en eisen. U heeft dan ook niet voor niets recht op 10 jaar garantie na uitvoering van het werk.