Vloerisolatie
Vloerisolatie
Bestisol Isolatie in
Rijssen
[Terug naar Rijssen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Bestisol Isolatie
Butaanstraat 10
7463 PG Rijssen

tel: 0548 - 541337

Extra informatie

Vloerisolatie doormiddel van Pur schuim   
Vloerisolatie wordt vanuit de kruipruimte tegen de onderzijde van de vloer aangebracht. Elk type vloer (ook een houten vloer) is meestal geschikt voor vloerisolatie. Dit kunnen wij binnen een dag voor u verzorgen. De volgende stappen komen hierbij aan de orde: 
 
  • De adviseur controleert of de kruipruimte toegankelijk is en stelt het type vloer vast. 
  • Er zal een opname worden gedaan naar de huidige klimaatcondities. 
  • De vloer wordt aan de onderzijde geïsoleerd met polyurethaan schuim. 
  • Een deel van de randfundering wordt naadloos meegespoten. 
  • Tevens wordt de kruipruimte ventilatie hersteld. 
 
Als de hoogte van de kruipruimte niet voldoende is, kan er voor bodem- of kruipruimte-isolatie worden gekozen. 
 
In een woning met een gemiddeld vloeroppervlak bespaart u met polyurethaan isolatie circa 6m³ gas per vierkante meter per jaar. Wanneer u daarbij vloerverwarming heeft, kan dit zelfs oplopen tot 9m³ gas per vierkante meter per jaar. Dit komt in de regel neer op een besparing van 7,5 tot 10% van de oorspronkelijke energierekening. 
 
 
De innovatieve en Miluevriendelijke oplossing voor het isoleren van kruipruimtes 
 
JetSpray is een complete isolatie-oplossing met minerale producten die speciaal is ontwikkeld voor de isolatie van de onderzijde van begane grondvloeren in kruipruimtes. De kracht van JetSpray is de combinatie van het gebruik van minerale vezels en het organische bindmiddel. JetSpray is eenvoudig te verwerken en resulteert in het optimaal leefcomfort in de bovenliggende ruimte. Het JetSpray assortiment wordt compleet gemaakt door de levering van de benodigde toebehoren. 
 
 
Bodemisolatie 
 
Bodemisolatie of kruipruimte isolatie vindt plaats met losse polystyreen HR ++chips of HR ++ parels. Het materiaal wordt door middel van inblazen via het kruipluik aangebracht tot een gewenste dikte. Hierdoor vermindert de verdamping van het aanwezige water met ca.35% en geurvorming heeft nagenoeg geen kans meer. Wisselend grondwaterpeil heeft hier geen invloed op. Deze methode kan uitstekend worden gecombineerd met vloerisolatie.