Vloerisolatie
Vloerisolatie
Alpine isolatie in
Rijssen
[Terug naar Rijssen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Alpine isolatie
Het Nieuwe Veer 11
7461 BV Rijssen

tel: 0548 760044

Extra informatie

Vloerisolatie   
Met vloerisolatie houdt u de warmte in uw woning en de kou in de kruipruimte. Huizen die voor 1985 gebouwd zijn, hebben geen vloerisolatie waardoor u veel warmte verliest. In uw woning zijn de vloeren in de winter dan ook vaak kil en koud, dit geeft geen behaaglijk gevoel. Warme lucht stijgt en daarom is het van het grootste belang als eerste uw vloer te isoleren. 
 
Binnen 1 dag isoleren 
 
Met de unieke isolatiemogelijkheden van alpine isolatie kunnen wij uw vloer binnen 1 dag isoleren. Via het vloerluik gaan onze medewerkers onder de vloer dus rommel en ongemak is niet aan de orde. 
 
Vloerisolatie polyurethaan 
 
De begane grondvloer wordt veelal geïsoleerd met een hoogwaardig en duurzaam POLYURETHAAN materiaal (CFK-vrij). Met de unieke alpine isolatiemethode van polyurethaan spuiten we de klevende vloeibare massa onder de vloer. De opbouw in voldoende dikte tot de gewenste isolatiewaarde is bereikt. 
 
Naadloze isolatie 
 
Het hiermee bereikte resultaat is volledig dicht, gesloten en naadloos, de kou blijft daarna onder de vloer en de warmte blijft in de woning. 
 
Direct na het isoleren merkt u dat de vloer minder koud is. 
 
Bodemisolatie 
 
Bodemisolatie wordt toegepast als de ruimte erg vochtig is om zo optrekkende kou en vocht van uw vloer te vermijden. Alpine isolatie heeft voor u de totale isolatieoplossing.