Vloerisolatie
Vloerisolatie
Isomer Isolatie in
Ridderkerk
[Terug naar Ridderkerk]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Isomer Isolatie
Glasblazerstraat 12 c
2984 BL Ridderkerk

tel: 0180 419179

Extra informatie

Vloerisolatie   
Bent u op zoek naar pur vloerisolatie? Dit is de oplossing voor koude voeten, tocht over de vloer en nare luchtjes. Het kan allemaal in één dag verholpen worden door het aanbrengen van onze twee componenten polyurethaan vloerisolatie. 
 
Werking pur vloerisolatie 
 
Hoe wordt de pur vloerisolatie aangebracht? Het aanbrengen gebeurt via spraytechniek tegen de onderzijde van uw houten of betonnen vloer. Dit materiaal wordt naadloos aangebracht en zelfs de kleinste hoekjes en gaatjes worden afgedicht. Dit zorgt ervoor dat het rendement van pur vloerisolatie simpelweg hoger is dan elke andere vorm van bodem- of vloerisolatie. Naast vloerisolatie met pur bieden wij ook andere vormen van woningisolatie aan: 
 
  • Spouwmuurisolatie 
  • Dakisolatie 
  • Dakisolatie plat dak 
 
Pur vloerisolatie en temperatuur 
 
De temperatuur van de vloer stijgt gemiddeld zo’n 2 à 3 graden celsius. De besparing op uw stookkosten kan 
oplopen tot ongeveer 4m3 aardgas per m2. Bij deze vorm van isolatie zal het comfort echter eerder doorslaggevend zijn. 
 
'Het rendement van PUR vloerisolatie is simpelweg hoger dan  
elke andere vorm van bodem- of vloerisolatie.'  
Pur vloerisolatie vloerverwarming 
 
Wanneer uw vloer is voorzien van vloerverwarming is het resultaat nog beter. De warmte kan dan immers niet meer naar de kruipruimte uitstralen maar alléén nog omhoog, waardoor uw vloerverwarming een veel hoger rendement zal hebben. 
 
Pur vloerisolatie prijzen 
 
Wilt u uw vloer isoleren met pur vloerisolatie? Vraag vrijblijvende een offerte aan en ontdek de prijs van vloerisolatie met pur voor de ruimte die u geisoleerd wilt hebben.