Vloerisolatie
Vloerisolatie
De Isolateur in
Rheden
[Terug naar Rheden]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

De Isolateur
Scheuterstraat 17
6991 CE Rheden

tel: 026-3621474

Extra informatie

Vloerisolatie   
Er zijn verschillende manieren en materialen om uw vloer te isoleren. Afhankelijk van uw vloer, staat van de kruipruimte en uw wensen bepalen we de juiste keuze. Bij al onze vloerisolatie passen wij een bodemfolie toe. De combinatie van de isolatie en de bodemfolie zorgt ervoor dat de warmte van uw huiskamer niet meer via de vloer verdwijnt. Zowel houten als betonnen vloeren kunnen worden behandeld. Na behandeling is uw vloer niet langer een (natte) koudebrug. 
Welke vloerisolatie 
De Isolateur werkt met diverse merken vloerisolatie, waaronder Tonzon, Isofolie, Isobooster en Trifoil. 
 
De vloerisolatie is altijd gecombineerd met een bodemfolie, voor een optimale werking. U voorkomt dat de warmte in huis via de vloer verdwijnt, daardoor kunt u de energie beter vasthouden. U kunt zowel betonnen als houten vloeren isoleren, zodat u de energierekening kunt drukken. U voorkomt dat de vloer werkt als een (natte) koudebrug, vloerisolatie is op die manier van grote toegevoegde waarde voor uw woning. 
 
Bodemfolie bij vloerisolatie 
 
Vloerisolatie aanbrengen? We plaatsen bodemfolie op de kruipruimte van de vloer. Het gaat om een stevige niet-isolerende folie. De bodemfolie zorgt ervoor dat er geen vocht meer kan optrekken, daardoor blijft de onderkant van uw vloer in het vervolg droog. Op die manier ontstaat de juiste basis voor vloerisolatie, we monteren daarna de isolatie aan de onderzijde van de vloer. 
 
Bodemisolatie 
 
Een vochtige kruipruimte is ongezond en geeft veel overlast. 
Bodemisolatie is een betaalbare oplossing voor vochtige kruipruimtes. 
Bij bodemisolatie wordt er een isolatiemateriaal op de bodem gelegd. Hierdoor is er minder warmteverlies en wordt uw kruipruimte droger.