Vloerisolatie
Vloerisolatie
Smit Isolatiegroep in
Muntendam
[Terug naar Muntendam]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Smit Isolatiegroep
Herman Gorterweg 1
9649 DA Muntendam

tel: 0598 626193

Extra informatie

Uw vloeren laten isoleren   
Wanneer er een kruipruimte onder uw woning aanwezig is, kan in de meeste gevallen de onderkant van de vloer geïsoleerd worden. Hiermee kunt u flink op de energiekosten sparen en rekent u af met vochtproblemen welke vanuit de kruipruimte de woning binnendringt. 
 
De vloer zal minder koud aanvoelen, en zorgen voor een behaaglijk gevoel. Er zijn meerdere systemen welke kunnen worden toegepast. Vooraf wordt gekeken naar de mogelijkheden en wensen van u en uw woninng. Smit Isolatie Groep is er van overtuigd dat isolerende voorzieningen effectief onderhoudsarm moeten zijn. Daarom is het uitbrengen van totaal advies belangrijk voor u als klant. 
 
Uw vloeren laten isoleren  
De werkwijze voor vloerisolatie 
 
Tijdens de uitvoering zullen onze medewerkers ervoor zorgen dat het isolatiemateriaal de ventilatie in de kruipruimte niet zal blokkeren. Ventilatie is nodig om de vloer 'gezond' te houden, maar is ook verplicht bij vloeren waar een gasleiding zonder mantelbuis doorheen loopt. 
 
Tijdens een bezoek zal worden gekeken of het technisch mogelijk is om de vloerisolatie aan te brengen. Daarnaast bepalen we wat het effect zal zijn als het product zal worden aangebracht. Biedt het bijvoorbeeld voldoende rendement in combinatie prijs-prestatieverhouding? 
 
De voordelen van vloerisolatie 
 
  • Minder vochtproblemen 
  • behagelijke warmte 
  • rendabele investering