Vloerisolatie
Vloerisolatie
Grimbergen Isolatietechniek in
Lisse
[Terug naar Lisse]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Grimbergen Isolatietechniek
Van der Veldstraat 50
2161 ZG Lisse

tel: 06 53787659

Extra informatie

TONZON   
Het isoleren van de vloer doet Grimbergen Isolatietechniek door het toepassen van Tonzon isolatie. 
Dit in combinatie met een dampdichte bodemfolie en Tonzon thermoskussens (3,8RC). 
 
Bodemfolie: 
 
De kruipruimtes die op het oog droog lijken, adviseren wij u toch een dampdichte bodemfolie te plaatsen. Door middel van een dampdichte bodemfolie voorkomt u veel vocht vanuit de bodem in de kruipruimte. Een niet of slecht geïsoleerde vloer laat veel warmte door. Deze warmte zorgt voor verdamping van vocht in uw kruipruimte. Dit gaat ten koste van beter klimaat in uw woning en hierdoor kan schade ontstaan. 
 
Thermoskussens: 
 
De innovatieve thermoskussens voor elk vloertype tegen de onderkant van uw vloer, zorgt ervoor dat de warmte in de woonkamer daar ook blijft door middel van reflectie. De isolerende functie van Tonzon wordt veroorzaakt door reflectie en stilstaande lucht. Door het correct installeren van de thermoskussens door Grimbergen Isolatietechniek voorkomt u dat de warmte de kruipruimte instraalt. 
 
Optrekkende kou- en vochtproblemen behoren daardoor tot het verleden! Doordat de vloer nu veel warmer is, is die droger, geen schimmels en minder huisstofmijten. 
 
Voordelen: 
 
  • 10 jaar garantie  
  • Investering binnen 4 tot 6 jaar terugverdiend 
  • Lage energiekosten 
  • Binnen 6 weken geïnstalleerd 
 
De werkzaamheden zijn meestal binnen 1 dag al klaar. 
 
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen vrijblijvend langs om u te adviseren voor de beste kruipruimte isolatie mogelijkheden! 
 
Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! 
 
 
PIF ISOLATIE 
 
PIF isolatie met een hoge RC waarde! 
 
Het isoleren van de kruipruimte doet Grimbergen Isolatietechniek door het toepassen van PIF isolatie dit in combinatie met een dampdichte bodemfolie. 
 
Het plaatsen van een bodemfolie voorkomt dat er vocht uit de bodem in de kruipruimte komt. Een niet of slecht geïsoleerde vloer laat veel warmte door. Deze warmte zorg voor verdamping van vocht in uw kruipruimte. Dit gaat ten koste van het leefklimaat in uw woning en uiteraard ook voor uw energierekening. 
 
PIF isolatie:  
 
PIF isolatie is een innovatieve, hoogwaardige meerlaagse isolatiefolie en bestaat uit verschillende lagen aluminiumfolie afwisselend met luchtkussens. De unieke isolatiewerking geschiedt op basis van thermische reflectie of thermoreflectie. Thermische reflectie is het vermogen om warmte en kou eenvoudig te reflecteren, in tegenstelling tot dikke isolatiematerialen die warmte absorberen. Optrekkende kou- en vochtproblemen behoren daardoor tot het verleden. 
Het assortiment isolatiefolie die Grimbergen Isolatietechniek plaatst bestaat uit meerdere dikke varianten. De dunste uitvoering is RC 2,5 en de hoogte waarde is maar liefst 5,0RC. 
 
Afhankelijk van uw wensen kunt u zelf combinaties van of met PIF isolatie gebruiken (2,5/3,0/3,5/4,0/4,5 of 5,0RC). Door de geringe dikte is het zeer eenvoudig om meerdere lagen isolatiemateriaal op elkaar te gebruiken en uw isolatiewaarde zelf te bepalen. 
PIF1 
 
Benieuwd wat voor u de mogelijkheden zijn? 
 
Vraag vandaag nog kosteloos een offerte aan bij Grimbergen Isolatietechniek!