Vloerisolatie
Vloerisolatie
Isoleerwel in
Krimpen aan de Lek
[Terug naar Krimpen aan de Lek]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Isoleerwel
Noord 86
2931SL Krimpen aan de Lek

tel: 06 53956930

Extra informatie

Vloerisolatie: in ca. 4 jaar terugverdiend!   
Geen optrekkend vocht vanuit de kruipruimte, warme vloeren en daardoor warme voeten én besparing op uw energiekosten. Dat zijn de voordelen voor het plaatsen van vloerisolatie in uw woning. 
 
Hoeveel geld kan ik besparen met vloer isolatie? 
 
Gas voor het opwarmen van uw woning wordt steeds duurder in Nederland, omdat er weinig gas meer geproduceerd wordt. Met vloerisolatie blijft de warmte beter in uw kamers, waardoor u kunt besparen op de energiekosten. De investering voor uw vloerisolatie heeft u gemiddeld in vier jaar terugverdiend! 
 
Woningwaarde stijgt met vloerisolatie 
 
De waarde van uw woning stijgt met het plaatsten van isolatie. Uw woning is namelijk energiezuiniger, waardoor uw woning een betere energielabel ontvangt. Een hoger energielabel is beter voor het milieu, waardoor de waarde van de woning stijgt. 
 
Typen vloerisolatie 
 
Er zijn verschillende type vloerisolatie die u kunt toepassen in uw woning. Welk type vloerisolatie geschikt is voor uw woning? Dat hangt af van verschillende factoren. Laat de specialisten van Isoleerwel langskomen voor een gratis controle van uw kruipruimte en een vrijblijvend advies. 
 
Tonzon vloerisolatie 
 
Tonzon vloerisolatie isoleert de vloer en sluit de bodem af voor vocht. De vloerisolatie van Tonzon bestaat uit thermoskussens. Deze kussens zijn gemaakt van reflecterend folie gevuld met stilstaande lucht. Thermoskussens worden altijd aangebracht in combinatie met een bodemfoliekuip. 
 
De thermoskussens van Tonzon worden tegen de onderzijde van de vloer gemonteerd. Dit kan zowel bij houten-, betonnen- , en EPS-vloeren. Ook wanneer u vloerverwarming heeft, is Tonzon een goede oplossing. Het reflecteert namelijk de warmte stralen terug naar de vloer. Hierdoor gaat er minder warmte verloren en behaalt u meer rendement uit uw vloer. 
 
Tonzon in uw kruipruimte 
 
De vloerisolatie is de perfecte methode om vochtige kruipruimtes vrij te maken van vocht en tegelijk de vloer te isoleren. Vaak zijn kruipruimtes onder woningen vochtig en soms ook nat. Wanneer er niet genoeg ventilatie onder de vloer aanwezig is ontstaan schimmels/zwammen en is de kans groot dat uw houten vloerbalken gaan rotten.  
 
Het werkt op twee manieren: 
 
  • De verdamping van vocht uit de kruipruimte wordt gestopt 
  • Isoleert de vloer 
 
 
Tonzon vloerisolatie voor uw woning? 
 
Benieuwd wat de kosten van Tonzon vloerisolatie voor uw woning zijn? Vul het contactformulier in! Isoleerwel komt graag geheel vrijblijvend bij u langs voor advies en het opstellen van een offerte op maat. 
 
U heeft binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!