Vloerisolatie
Vloerisolatie
Profijt Isolatie in
Holten
[Terug naar Holten]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Profijt Isolatie
Heidevlinder 24
7451 WX Holten

tel: 0548 546055

Extra informatie

Vloerisolatie   
In een goed geïsoleerde woning is het behaaglijk warm en comfortabel. Daarmee vertellen we u niets nieuws. Maar wist u ook dat een goede isolatie veel geld bespaart? Doordat u in een goed geïsoleerde woning minder hoeft te stoken kan dit een forse besparing opleveren. Denkt u maar eens aan het aanbrengen van vloerisolatie. Profijt Isolatie geeft u graag deskundig advies over de mogelijkheden. Profijt Isolatie werkt met de meest geavanceerde producten om uw huis zo optimaal mogelijk te isoleren. Polyurethaan, ofwel hardschuim, zorgt ervoor dat uw vloer warmer en comfortabler voelt. Het is een product dat 100% gegarandeerd zonder naden of kieren isoleert. Als het eenmaal is aangebracht kan het niet meer nawerken, zoals bijvoorbeeld scheuren of krimpen. Polyurethaan is een milieuvriendelijk en duurzaam product dat uw huis optimaal isoleert en beschermt tegen bijvoorbeeld ongedierte, schimmel of vocht. Vloerisolatie: voor een gezond en behaaglijk klimaat! 
 
Ook is het mogelijk uw vloer te isoleren met isofolie. 
 
Vakwerk en kwaliteit 
 
Bij Profijt Isolatie staan vakwerk en kwaliteit voorop. Daarom werken we met de beste en meest hoogwaardige producten en materialen, met een blijvende gegarandeerde Rd-waarde. Een Rd-waarde geeft het isolerend vermogen aan. Het aanbrengen van vloerisolatie is in de meeste gevallen al in halve dag klaar. In bestaande huizen isoleren we uw vloer vanuit de kruipruimte. Uiteraard blijft uw kruipruimte wel altijd toegankelijk. Vloerisolatie kan onder elke vloer met een minimale hoogte van 40 cm aangebracht worden. 
 
Nieuwbouw 
 
Ook bij nieuwbouw kan Profijt Isolatie uw huis eenvoudig en 100% naadloos isoleren. In een nieuw huis is de vloer vaak al geïsoleerd met een zogeheten tempexisolatie. Meestal is een tempexisolatie niet 100% naadloos. Daar waar de leidingen door de vloer gaan en langs funderingsranden kunnen er nog vocht en schadelijke gassen uw woning binnendringen. Profijt isolatie kan dit probleem simpel oplossen door een 2cm dikke naadloze isolatie onder de tempexisolatie aan te brengen. Deze laag laten wij 30 cm bij de funderingsmuren naar beneden lopen. Zo krijgt u een 100% naadloos effect en behoren vocht, kou en tocht definitief tot het verleden! 
 
 
Voordelen vloerisolatie 
 
  • Lagere energierekening 
  • 100 % naadloos 
  • Houdt tocht en vocht tegen 
  • Een gezonde en aangename warmte 
  • Effectief tegen ongedierte 
  • Alle materialen zijn komo en ikob gecertificeerd 
  • 15 jaar garantie 
  • Cfk-vrij 
  • Duurzaam en milieuvriendelijk