Vloerisolatie
Vloerisolatie
Neuhof-Haans BV in
Haelen
[Terug naar Haelen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Neuhof-Haans BV
Windmolenbosweg 3
6081 PE Haelen

tel: 0475 592041

Extra informatie

Vloerisolatie   
Met vloerisolatie verbetert uw wooncomfort. Minder tocht in huis en geen vocht meer vanuit de kruipruimte; dat is het resultaat van vloerisolatie. 
 
De Neopixels vloerisolatie wordt toepgepast als na-isolatie bij houten vloeren en betonvloeren. De vloerisolatie verbetert niet alleen het leefklimaat, maar verduurzaamt ook uw woning.  
 
Voordelen van Neopixels vloerisolatie: 
 
  • Circulair systeem; 
  • Hoge energiebesparing dankzij zeer hoge isolatiewaarde; 
  • Unieke comibnatie van grijze EPS-parels en aluminumreflectiefolie; 
  • Dampopen isolatie, waardoor vocht weg kan uit de houten balken; 
  • Isolatie gebeurt senl, schoon en zonder overlast; 
  • Milieuvriendelijke en herbruikbaar; 
  • Maatschappelijk verantwoord geproduceerd in Nederland. 
 
Hoe wordt de vloerisolatie aangebracht: 
 
Het systeem wordt bevestigd aan de onderkant van een houten of betonnen begane grondvloer. Naast de grijze EPS-parels bevat het systeem een micro-geperforeerde alumiuniumreflectiefolie, die bijdraagt aan de totale warmteweerstand van de constructie. Alle gebruikte materialen zijn dampopen, waardoor eventueel vocht uit de houten balken weg kan. Met een speciaal ontworpen vulpistool worden de parels door een ventiel in een dampdoorlatende matrasfolie geblazen. Zo ontstaat een stevig matras liggend op de alumiuniumreflectie folie, dat aan de onderkant van de vloer is bevestigd.