Vloerisolatie
Vloerisolatie
IsolatieDeal B.V. in
Goor
[Terug naar Goor]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

IsolatieDeal B.V.
Dammaten 28
7472 DJ Goor

tel: (0547) 382891

Extra informatie

Waarom vloerisolatie   
Vloerisolatie kan in vele situaties een geweldige uitkomst bieden. Door gebruik te maken van vloerisolatie verhoogd u het wooncomfort. 
Energiebesparing door vloerisolatie levert tot wel 40% besparing op uw huidige energierekening. De energieprijzen zijn de laatste jaren fors gestegen. Door slecht geïsoleerde huizen kunnen kosten onnodig uit de hand lopen. Met vloerisolatie kan uw vloertemperatuur tot wel 4 a 5 graden stijgen. Hierdoor kunt u uw verwarming vanzelf een graadje lager zetten wat u nog eens extra geld bespaart. 
Door consequent hoge kwaliteit te leveren hebben wij al vele opdrachtgevers kunnen voorzien van een heerlijk comfortabele vloeren. 
 
Tonzon vloerisolatie 
 
Tonzon vloerisolatie is een isolatiemethode waarmee u met minder ruimteverlies een hogere isolatiewaarde kunt bereiken. Aan de onderkant van uw vloer worden thermokussens bevestigd van opvouwbaar, flexibel en zeer sterk isolatiemateriaal. Hierdoor wordt de kruipruimte niet meer onnodig verwarmd. Dit kan resulteren in een enorme energiebesparing. 
Voordelen van vloerisolatie 
 
  • Goed voor het milieu 
  • Voorkomt muffe geuren 
  • Voorkomt schimmels en rot 
  • Het is beter voor uw gezondheid 
  • Bestrijdt ongedierte zoals huisstofmijt 
  • Zorgt voor een comfortabel leefklimaat 
  • Zorgt voor een lagere energierekening 
  • Draagt bij aan een betere luchtvochtigheid 
 
Werkwijze 
 
Alle isolatiewerkzaamheden beginnen met een vooronderzoek waarna u een advies op maat krijgt. Dit is onze standaard werkwijze zodat u weet waar u aan toe bent. Er komt eerst een adviseur bij u thuis voor een bouwtechnisch onderzoek van uw woning. Als de woning geschikt is voor vloerisolatie met Tonzon kunnen we uw vloer isoleren. Bent u nieuwsgierig naar de kosten van vloerisolatie? Een vloeroppervlakte van 40m² kan al vanaf 1.500,= euro inclusief B.T.W. worden geplaatst.