Vloerisolatie
Vloerisolatie
ETS Isolatie BV in
Enter
[Terug naar Enter]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

ETS Isolatie BV
Veldegge 39
7468 DJ Enter

tel: 0547 850975

Extra informatie

Een vloer die comfortabel aanvoelt!   
Waarom vloerisolatie? 
 
Een koude vloer of onaangename kille trek langs de voeten? Dit komt omdat een groot deel van de warmte het huis ook via de vloer verlaat. 
 
Hoe dan? In de kruipruimte van een woning wordt vaak geventileerd met koude lucht van buitenaf. Tezamen met warme opstijgende lucht in de woning ontstaat er een koude luchtstroom die de warme lucht wegvoert van de vloer. Deze koude luchtstroom creëert een onbehaaglijk gevoel in de woning. 
 
Door gebruik te maken van vloerisolatie, ook wel kruipruimte isolatie genoemd, wordt de koude luchtstroom onderbroken en een aanzienlijke verbetering van het comfort in de woning is het gevolg. De vloer voelt een stuk warmer aan en tegelijkertijd bespaart u op uw stookkosten! 
Daarnaast zorgt vloerisolatie voor een vermindering van vocht in huis. Dit betekend minder kans op vochtplekken en schimmel, nare luchtjes, minder ongedierte en het is beter voor uw gezondheid. 
 
Kwalitatieve materialen! 
 
  • snel, naadloos en luchtdicht aan te brengen 
  • brandvertragend 
  • warmte- én koude reflecterend 
 
 
Genieten van uw woning met goede vloerisolatie! 
 
ETS Isolatie BV brengt het met de grootste zorgvuldigheid en kwaliteitseisen aan 
 
Ervaart u een koude trek over de vloer? ETS Isolatie BV is u graag van dienst! 
Bij vloerisolatie wordt er een isolatielaag van gecertificeerd materiaal aangebracht tegen de onderkant van de vloer in de kruipruimte. Deze isolatielaag houdt de koude luchtstroom tezamen met de condensvorming tegen waardoor de vloer warmer aanvoelt. 
 
Al jaren thuis in het toepassen van vloerisolatie 
 
Gecertificeerde materialen en vakkundig personeel 
 
Een scherpe prijs 
 
15 jaar garantie 
 
Een gedegen vooronderzoek, kosteloos en geheel vrijblijvend 
 
Heldere uitleg van deskundige adviseurs 
 
Transparant advies over de beste keuze voor uw woning 
 
Een vrijblijvende offerte