Vloerisolatie
Vloerisolatie
Ritsema Isolatie in
Ens
[Terug naar Ens]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Ritsema Isolatie
Drietorensweg 7
8307 PA Ens

tel: (0)527 253333

Extra informatie

VloerisolatieVloer isolatie   
 
Voor ons is er maar één goede vloerisolatie. En wel door de volgende punten: 
 
- Kierdicht en naadloos 
- Optimale weerstand tegen optrekkend vocht 
- Drogere vloer, optimaal beschermd 
- Warmere vloer, geen koude trek over de vloer 
- Kruipruimte ventilatie blijft intact 
 
 
U ziet, vloerisolatie met PolyUrethaan hardschuim spray levert een gezonder, warmer en droger binnenklimaat, zonder Vloerisolatie 2ingrijpende werkzaamheden. 
 
 
Een vereiste voor deze manier van vloerisolatie is een minimale hoogte in de kruipruimte. Dit in verband met de vermindering van de hoogte door de laag PUR die tegen de onderkant van de vloer wordt gespoten. 
 
Daarnaast moet de onderkant van de vloer droog zijn voor een optimale hechting. DIt zullen wij ten allen tijde bij u controleren. 
 
In het geval dat u een houten vloer heeft, wordt op het moment dat vloer werkelijk geïsoleerd gaat worden ook nog het vochtgehalte van de vloer gemeten. Dit om te voorkomen dat er vocht wordt ingesloten. 
 
Is u vloer niet droog, dan wil dit niet zeggen dat uw vloer niet te isoleren is.  
 
Over het algemeen is er dan een probleem met de kruipruimte ventilatie. En dat is eenvoudig op te lossen.