Vloerisolatie
Vloerisolatie
Energiek Isolatie in
Eindhoven
[Terug naar Eindhoven]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Energiek Isolatie
De Sleutel 7
5652 AS Eindhoven

tel: 040 2510120

Extra informatie

Vloerisolatie met Thermoskussens   
Vloerisolatie voor houten vloeren en betonnen vloeren. 
 
U overweegt uw vloer vanuit de kruipruimte te laten isoleren omdat u genoeg heeft van een te koude vloer of u wilt besparen op uw energiekosten. U zoekt een betrouwbaar bedrijf, dat garant staat voor deskundigheid, kwaliteit en duurzaamheid. Dan bent u bij Energiek Isolatie aan het juiste adres. 
 
Wij verbeteren al 35 jaar op een duurzame manier het binnenklimaat van bestaande woningen en gebouwen, onder meer door het isoleren van vloeren. Hierbij werken wij met TONZON Thermoskussens (in licentie afgegeven door Tonzon B.V.). Wanneer de kruipruimte ook vochtproblemen geeft adviseren we om ook kruipruimtefolie toe te passen. 
 
Vloerisolatie met TONZON thermoskussens, vergelijkbaar met een thermosfles. 
 
Tegen de onderkant van de vloer brengen wij de TONZON® Thermoskussens aan. Deze kussens worden per woning op maat gemaakt en bestaan uit 3 lagen flinterdunne maar oersterke gemetalliseerde folie. Tijdens de montage stroomt lucht in de kussenkamers. Na hermetische afsluiting van de kussenkamers zorgt de daarin opgesloten lucht samen met de reflecterende folie voor het weerkaatsen van de stralingswarmte die anders via de vloer verloren dreigt te gaan. De werking is zodoende te vergelijken met een thermosfles. 
 
De folie haalt een isolatiewaarde die te vergelijken is met die van een 15cm dikke laag polystyreen (tempex) of minerale wol. De Rc-waarde is minimaal 3,8. 
Geschikt voor alle soorten houten en betonnen vloeren met een kruipruimte 
 
TONZON® Thermoskussens zijn toepasbaar bij zowel houten als betonnen vloeren en kunnen ook onder een bestaande EPS-isolatielaag worden aangebracht. 
 
Combinatie van Thermoskussens met Kruipruimtefolie om optrekkend vocht te bestrijden 
 
In vochtige kruipruimtes (zie onder) is het belangrijk om ook kruipruimtefolie toe te passen. Hierdoor wordt de kruipruimte droog en werkt de isolatie vele malen beter. 
 
Uw kruipruimte zelf controleren op vocht 
 
Controleer uw kruipruimte door een oude krant met daaroverheen een stuk plastic (bijv. een vuilniszak) op de zand- of betonbodem te leggen. Als na een week de krant nog knispert, weet u zeker dat de ondergrond droog is en geen gevaar oplevert voor condensvorming op de thermoskussens.