Vloerisolatie
Vloerisolatie
Wesselink Isolatie B.V. in
Duivendrecht
[Terug naar Duivendrecht]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Wesselink Isolatie B.V.
Molenkade 59
1115 AC Duivendrecht

tel: 020 7526808

Extra informatie

Vloerisolatie   
Houten verdiepingsvloeren in met name jaren ’30 woningen veroorzaken veel geluidsoverlast. Maar ook modernere vloeren kunnen nog steeds gehorig zijn. Met verschillende vloerisolatie oplossingen kan Wesselink Isolatie dit probleem voor u aanpakken. Zo is de loze ruimte in een verdiepingsvloer via vloer of plafond volledig te vullen met inblaas-isolatie zoals cellulose-isolatie. Een andere mogelijkheid is vloerisolatie in de vorm van een zwevende dekvloer of het monteren van een akoestisch vrijdragend plafond. 
 
Wesselink Isolatie is specialist in vloerisolatie en helpt u graag met een effectieve, passende oplossing. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons of neem contact met ons op voor advies op maat. 
 
 
Voordelen van vloerisolatie 
 
  • Gespecialiseerd in geluidsisolatie van houten verdiepsvloeren. 
  • Montage door vakkundige medewerkers. 
  • Isoleren met zorg voor uw woning en originele elementen. 
  • Wij werken zoveel mogelijk met milieuvriendelijke materialen. 
 
 
Onze vloerisolatie oplossingen 
 
Cellulose-isolatie 
 
Bestaande houten verdiepingsvloeren in bijvoorbeeld jaren dertig woningen zijn vaak niet geïsoleerd. De loze ruimte in deze vloeren fungeert als een soort klankkast voor geluid met overlast tot gevolg. Gelukkig kan deze ruimte relatief eenvoudig worden gevuld met cellulose-isolatie. Dit gebeurd via enkele gaten in de vloer of, aan de onderkant, via het plafond. Door deze techniek is een grote verbouwing niet nodig om uw vloer te isoleren. Bekijk de video om te zien hoe het inblazen van cellulose-isolatie in zijn werk gaat. 
 
Zwevende dekvloer 
 
Bij zwaardere vormen van geluidsoverlast kan een zwevende dekvloer uitkomst bieden. Een zwevende dekvloer is een speciale ondervloer bestaande uit meerdere lagen die geluid absorberen en de vloer verzwaren. Een zwevende dekvloer is goede oplossing indien uw onderburen last hebben van u, of uzelf last heeft van loopgeluiden en andere contactgeluiden van de bovengelegen verdieping. Een zwevende dekvloer is te combineren met alle soorten afwerkvloeren zoals laminaat, parket of tapijt. 
 
Vrijdragend plafond 
 
Een vloer kan ook worden geïsoleerd door het onderliggende plafond te isoleren. Een akoestisch vrijdragend plafond is hierbij de beste oplossing en biedt uitkomst bij zwaardere vormen van overlast.