Vloerisolatie
Vloerisolatie
Isotechniek Nederland B.V. in
Duiven
[Terug naar Duiven]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Isotechniek Nederland B.V.
Segment 3
6921 RC Duiven

tel: 0313 422422

Extra informatie

Voordelen vloerisolatie   
Een koude vloer heeft een zwaar nadelig effect op uw binnenklimaat. Zeker in de winter, want als de buitentemperatuur daalt, daalt deze ook in de kruipruimte. De verwarming een tikkeltje hoger zetten werkt even, maar is niet afdoende om het binnenklimaat behaaglijk te maken en draagt zeker niet bij aan een lagere energierekening! Is uw huis ouder dan dertig jaar dan levert vloerisolatie u direct geld op. Want vloerisolatie werkt. En hoe! Zonder een goed geïsoleerde vloer gaat er veel warmte in huis verloren. Door de vloer gedegen te isoleren gaat warmte niet langer verloren, maar blijft deze in uw woning. Bovendien verdwijnt die optrekkende koude, die uw binnenklimaat verpest. 
 
De voordelen van vloerisolatie op een rij 
 
Vloerisolatie kent dus eigenlijk alleen maar voordelen. De belangrijkste voordelen van vloerisolatie op een rijtje:  
 
• Meer comfort in huis en een behaaglijk aanvoelende vloer. 
• Gezonder woonklimaat door minder vocht, stof en schimmels in huis.  
• Direct voelbaar hogere temperatuur van vloer tot wel 4 graden!  
• Geen optrekkend vocht uit de kruipruimte. 
• Geen tocht over de vloer. 
• In de zomer blijft je huis langer koel door vloerisolatie. 
• Besparing op energiekosten. Per jaar 5 tot 7 m3 gas per m2 vloer. 
• Met subsidie verdient de investering zich extra snel terug.  
• BTW tarief nu geen 19%, maar slechts 6%! 
• Investering is eenmalig, de besparingen elk jaar. 
• Vloerisolatie is brandveilig, duurzaam en dus goed voor milieu. 
 
Kies nu vloerisolatie voor uw huis  
 
Bent u ook overtuigd van de voordelen van vloerisolatie van uw huis? Wij vertellen u graag of uw huis geschikt is voor vloerisolatie isolatie. Maak meteen een vrijblijvende afspraak en u hoort van onze Isotechniek isolatie adviseurs wat de mogelijkheden en besparingen zijn! 
 
Werkwijze vloerisolatie 
 
Het isoleren van uw vloer op de begane grond is alleen mogelijk als u onder uw huis een kruipruimte heeft. De meeste huizen die voor 1983 zijn gebouwd hebben geen vloerisolatie. Het isoleren van een kruipruimte of het aanbrengen van isolatie was in die tijd namelijk niet standaard. Zonder een gedegen isolatie van de vloer gaat er echter veel warmte verloren! Bij het isoleren van uw vloer voorzien wij de onderzijde van uw vloer van een duurzaam en hoogwaardig isolatiemateriaal dat wij liefkozend Pur’fect noemen. Een materiaal dat door ons in meerdere lagen van 2cm tegen de onderzijde van de vloer wordt aangebracht. Afhankelijk van uw woonsituatie creëren we een 8cm dikke laag die een minimale Rc-waarde van 2,8 heeft. Pur’fect reguleert en beheert het klimaat in de kruipruimte en voorkomt optrekkend vocht en schimmelvorming. Omdat het isoleren van uw vloer de temperatuur van uw vloer laat stijgen, voelt deze aangenamer en prettiger aan en draagt de vloer bij aan een comfortabeler en aangenamer binnenklimaat. De besparing die u met vloerisolatie op uw energiekosten kunt realiseren kan oplopen tot zo’n 15%!  
 
Voorbereiden van vloerisolatie 
 
Voordat onze specialisten de vloeren kunnen isoleren, inspecteren onze isolatie adviseurs eerst de kruipruimte. We kijken naar de bereikbaarheid van de kruipruimte, de hoogte en staat van de kruipruimte, het aantal vierkante meters vloeroppervlak, het type vloer (hout, beton) en de eventuele aanwezigheid van vocht en/of schimmelplekken. Onze bevindingen bespreken wij uiteraard allereerst met u alvorens een advies en een offerte door ons wordt uitgebracht. 
 
Om een kruipruimte vakkundig en gedegen te kunnen isoleren is geen hak of breekwerk nodig. Meestal volstaat de vast ingang naar de kruipruimte. Mocht het noodzakelijk zijn dan kunnen we van buitenaf – door kokers te plaatsen – de kruipruimte benaderen. Uiteraard dient de kruipruimte wel vrij te zijn van puin, maar dat spreekt voor zich. 
 
Aanbrengen vloerisolatie 
 
Het aanbrengen van de isolatie gebeurt via slangen die in de kruipruimte op een spuitstuk worden aangesloten. Vervolgens wordt de isolatie tot de afgesproken dikte aangebracht. Wanneer gebruik wordt gemaakt van ons Pur’fect isolatieschuim ontstaat een perfect dichtende isolatielaag. Wanneer het nodig is om extra ventilatiekokers in de kruipruimte aan te brengen dan wordt dit door Isotechniek geregeld. Normaliter zijn we binnen een halve dag klaar met het isoleren van de vloer. Vanaf dat moment kunt u genieten van een comfortabele en energiebesparende vloer! 
 
Maatwerkadvies vloerisolatie 
 
Onze Isotechniek isolatie adviseurs vertellen u graag of de kruipruimte onder uw huis geschikt is om te isoleren. U leert welke voordelen en besparingen het isoleren van uw vloer heeft en we maken uiteraard graag een vrijblijvende offerte. Maak dus vandaag nog een afspraak met één van onze Isotechniek isolatie adviseurs!