Vloerisolatie
Vloerisolatie
Van den Berg Isolatie in
Borger
[Terug naar Borger]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Van den Berg Isolatie
Strengenweg 1g
9531 TE Borger

tel: 0599-639224

Extra informatie

Naadloze vloerisolatie met polyurethaan (pur)   
Naadloze vloerisolatie biedt wooncomfort. Dankzij de naadloze en luchtdichte pur-isolatielaag voelen uw vloeren minder koud aan. De temperatuur in huis is gelijkmatiger. U bespaart tientallen procenten op gasverbruik, wat vloerisolatie duurzaam en voordelig maakt. 
 
Naadloze vloerisolatie 
 
Vloerisolatie met pur (polyurethaan) is de enige naadloze vloerisolatie. Dit zorgt voor optimale isolatiewaarde doordat de isolatie warmteverlies naar de kruipruimte voorkomt. Bovendien voorkomt naadloze vloerisolatie dat vocht uit de kruipruimte optrekt naar de woning. Dit zorgt voor een gezonder leefklimaat en voorkomt onder meer vorming van schimmels 
 
Hoe werkt het isoleren van een vloer? 
 
De specialisten van Van den Berg Isolatie brengen tegen de onderzijde een naadloze en luchtdichte isolatielaag van polyurethaan – beter bekend als pur - aan. De pur droogt binnen enkele seconden. De vloer van een woning van gemiddelde grootte isoleren wij binnen een dagdeel. Voor het aanbrengen van pur vloerisolatie moet de kruipruimte minimaal een halve meter diep zijn. Is deze lager, dan bieden wij een uitstekend alternatief met bodemisolatie. 
 
Waarom werkt isolatie van de vloer met pur zo goed? 
 
De vloerisolatie maakt alle naden en kieren dicht en zorgt zo voor een perfecte scheiding tussen het klimaat in de kruipruimte en in de woning. Polyurethaan vloerisolatie is bij uitstek ook geschikt voor oudere huizen en zowel voor betonnen als houten vloeren. interessant voor woningen van voor 1983. Polyurethaan isolatie is zeer geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. 
 
Terugverdientijd vloerisolatie 
 
De terugverdientijd van uw investering in vloerisolatie met polyurethaan is slechts 6 jaar. 
 
Voordelen van vloerisolatie 
 
  • snel aangebracht 
  • milieuvriendelijk 
  • naadloos 
  • 100% vochtdicht 
  • hoogste isolatiewaarde 
  • snelle terugverdientijd