Vloerisolatie
Vloerisolatie
Helmwijk B.V. in
Bleiswijk
[Terug naar Bleiswijk]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Helmwijk B.V.
A. van 't Hartweg 9
2665 LJ Bleiswijk

tel: 010-5223504

Extra informatie

Vloerisolatie   
Vloerisolatie door het kruipluikVeel bewoners van bestaande woningen in ons land kampen met de nadelige gevolgen van een vochtige kruipruimte. Een koude vloer, muffe lucht en/of stank in de woning en condensvorming op de ramen zijn problemen die kunnen optreden. Daarnaast kunnen zwamvorming, schimmelvorming en ongedierte in uw woning een direct gevolg zijn van een vochtige kruipruimte, over rottende vloerbalken en/of roestige leidingen nog niet gesproken. 
 
De toepassing van DroCom® vloerisolatie biedt u de oplossing! 
 
DroCom® vloerisolatie onderscheidt zich niet alleen in de veelzijdige toepassingsmogelijkheden, maar ook in kwaliteit. Zo heeft DroCom® vloerisolatie een zeer hoge isolatiewaarde van RD 4.9 W/mK bij 30 cm dikte. Daarnaast heeft DroCom® vloerisolatie een sterke veerkracht. Bij werkzaamheden in de kruipruimte kunt u er gewoon doorheen kruipen. 
 
DroCom® vloerisolatie is zeer licht en eenvoudig aan te brengen. U kunt dit door uw leverancier laten doen, zij beschikken over een blaasunit. Wanneer de kruipruimte goed toegankelijk is, kan DroCom® kruipruimte- isolatie ook door de doe-het-zelver aangebracht worden. Informeer bij uw dealer naar de mogelijkheden. 
 
Kort gezegd, het product DroCom® vloerisolatie: 
 
 • is gedeeltelijk gemaakt uit gerecycled polystyreenVloerisolatie in 500 liter zakken 
 • is zeer licht (4,6 kg/m3) 
 • is bestand tegen vocht, schimmels en humuszuren 
 • zorgt voor een zeer lage luchtvochtigheid in de kruipruimte 
 • is gemakkelijk te verplaatsen, zodat leidingen e.d. goed bereikbaar blijven. 
 • Dit in tegenstelling tot andere materialen, zoals schelpen en kalkkorrels 
 • heeft gesloten cellen en blijft op water drijven, waardoor het blijft isoleren. 
 • Dit in tegenstelling tot andere materialen, zoals schelpen en kalkkorrels 
 • heeft een sterke veerkracht en is goed bestand tegen druk 
 • is aan het einde van de levenscyclus van uw woning gemakkelijk te verwijderen en is recyclebaar 
 • de kruipruimte blijft goed toegankelijk 
 
 
Werking 
 
De werking van DroCom® kruipruimte- en vloerisolatie is gebaseerd Vloerisolatie in de kruipruimte 
op het natuurkundige principe dat vocht altijd het koudste punt van de ruimte opzoekt. 
 
Een goed voorbeeld van dit principe is het moment dat u in uw auto uitademt. Het vocht in de uitgeademde lucht zoekt het koudste punt in de auto op en condenseert op de ramen.Wanneer u de airco aanzet beslaan de ramen niet, omdat op dat moment de airco het koudste punt in de auto is. 
 
De werking in de kruipruimte is precies hetzelfde.In de kruipruimte is de bodem het koudste punt, gemiddeld 10-12° Celcius. Door de bodem te isoleren met een laag DroCom® kruipruimte- en vloerisolatie wordt de koude bodem geïsoleerd van de warmere lucht erboven. De bodem blijft daardoor koud. De ruimte die overblijft in de kruipruimte wordt kleiner, en warmer omdat de vloer erboven warmte afgeeft. Het vocht wat in de warme lucht boven de DroCom® laag aanwezig is, zoekt het koudste punt op en gaat door de DroCom® kruipruimte- en vloerisolatie naar beneden waarna het condenseert op de bodem. 
 
Iedere 4° temperatuurverschil tussen de bodem en de resterende kruipruimte zorgt voor een daling van de luchtvochtigheid met 20 %. Hoe hoger dus de isolatiewaarde van het produkt, des te hoger het noodzakelijke temperatuurverschil zal worden en des te droger de kruipruimte zal worden. 
 
aanbrengen van vloerisolatieEen lagere relatieve vochtigheid geeft een behaaglijker gevoel. Huismijt, een belangrijke veroorzaker van luchtwegaandoeningen, wordt bij een lagere relatieve vochtigheid bestreden. Verder maakt het een einde aan schimmelvorming in de woning en zwamgroei in de kruipruimte. DroCom® kruipruimte- en vloerisolatie voorkomt het rotten van balken, vloeren, betonrot en roesten van leidingen. De kruipruimte warmt op, dit zorgt voor een temperatuurstijging van uw vloer, die kan oplopen tot wel 4 graden Celsius. 
 
DroCom® kruipruimte- en vloerisolatie is zeer licht en eenvoudig aan te brengen. U kunt dit door uw leverancier laten doen, zij beschikken over een blaasunit. Als de kruipruimte goed toegankelijk is kan DroCom® kruipruimte- en vloerisolatie ook door de doe-het-zelver aangebracht worden. Informeer bij uw dealer naar de mogelijkheden. 
 
Voordelen 
 
Aardgastarieven stijgenDe toepassing van DroCom® vloerisolatie kent eigenlijk alleen maar voordelen 
Niet alleen zorgt DroCom® vloerisolatie voor een aangenaam leefklimaat in uw woning en voorkomt het condensvorming op uw ramen. Ook voorkomt het en lost het problemen met schimmelvorming en uw behang, muren en meterkasten. Ook voorkomt het stank en muffe lucht. Met DroCom® spaart u het milieu en bespaart u in uw portemonnee. 
 
Door de toepassing van DroCom® vloerisolatie bespaart u op uw energiekosten. Daarnaast kan de vloertemperatuur stijging wel 4 graden bedragen. Hoeveel u bespaart is onder andere afhankelijk van uw stookgedrag. U bespaart 3 tot 7 m3 aardgas per m2 per jaar, en hebt in enkele jaren uw investering terugverdiend.