Vloerisolatie
Vloerisolatie
Isoal in
Asperen
[Terug naar Asperen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Isoal
Molenwal 14
4147 AH Asperen

tel: 0345-682807

Extra informatie

Vloerisolatie aan laten leggen   
Voor de vloerisolatie installeren wij het systeem met de Thermoskussens van Tonzon. Isoal is erkend verwerker van Tonzon. 
 
Als eerste brengen wij een bodemfolie aan op de grond van uw kruipruimte. Daarna isoleren wij de onderkant van uw vloer met Thermoskussens van Tonzon. Deze kussens zijn gemaakt van een kunststof aluminiumfolie en fungeren als “gesloten luchtkamers”. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de stilstaande lucht in de kussens en door de zilverkleurige laag van de isolatiefolie wordt stralingswarmte gereflecteerd. Deze vorm van vloerisolatie geeft de hoogste isolatiewaarde en het meeste comfort. Door deze vloerisolatie heeft u geen koude voeten meer in de winter! 
 
Voordelen vloerisolatie 
 
Steeds meer mensen kiezen voor de vloerisolatie met de Thermoskussens van Tonzon. Dit systeem brengt dan ook veel voordelen met zich mee. Hieronder lichten wij negen voordelen toe: 
Schone en droge kruipruimte 
Passieve vloerverwarming 
Snel terugverdienen door vloerisolatie 
Garantie vloerisolatie 
Hoge isolatiewaarde 
Gezonder leefklimaat door vloerisolatie 
Lagere stookkosten 
Geen koudebruggen 
Minder onderhoudskosten