Vloerisolatie
Vloerisolatie
Gredon West in
Amsterdam
[Terug naar Amsterdam]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van vloerisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de vloerisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Gredon West
Disketteweg 14
1033 NW Amsterdam

tel: 020 6304860

Extra informatie

Gredon Vloerisolatie   
NAADLOZE PUR VLOERISOLATIE: GEEN LAST MEER VAN KOU, VOCHT & MUFFE LUCHT! MEER WOONCOMFORT, EFFICIENT EN VEEL ENERGIE BESPAREN! DUS MILIEUBEWUST. 
 
Goede vloerisolatie door het spuiten van pur (polyurethaanspray) zorgt voor een 100% naadloze isolatielaag en constante temperaturen, wat dus een comfortabel gevoel geeft. Zoals u begrijpt heeft een behaaglijk binnenklimaat ook zijn effect op uw gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk en draagt hierdoor dus bij aan het welzijn van mens en huisdier. Met deze gespoten polyurethaan (pur) vloerisolatie techniek behoren een koude vloer en een hoge luchtvochtigheid tot het verleden. Indien u een kruipruimte heeft die lager is dan 50 cm dan is bodemisolatie met isolatiechips ook een mogelijkheid. Dit is middels onderzoeken door TNO gebleken. Het consumentenprogramma van Tros Radar heeft dit eveneens onderzocht en beoordeeld. Voor meer informatie over bodemisolatie klikt u hier: Gredon bodemisolatie pagina. De methode met pur spuiten (polyurethaan) is echter de allerbeste vorm van vloerisolatie die er is. Hogere waardes en dus een echt naadloze vloerisolatie. 
 
WAAROM GREDON PUR VLOERISOLATIE? 
 
Gredon pur vloerisolatie verhoogt de vloertemperatuur aan de bovenzijde met ongeveer 2,4 graden Celcius. Dit resulteert in een energiebesparing van rond de 6 m3 per geïsoleerde m2 per jaar. Heeft u vloerverwarming dan is de besparing bij pur vloerisolatie nog hoger, namelijk rond de 9 m3 per m2 per jaar! Bovendien ontstaat met pur vloerisolatie een veel gezonder leefklimaat. Geen last meer van muffe lucht en/of stank uit de kruipruimte. Voor astmatische of reuma-gevoelige mensen een enorme verbetering. Ook heeft pur vloerisolatie grote voordelen voor het milieu. Per 1 m3 aangebrachte pur vloerisolatie betekent over een periode van 75 jaar ongeveer 60.000 kilo minder CO2 uitstoot. Dit komt neer op een besparing van 40.000 m3 gas! 
Gespoten PUR-vloerisolatie is ondertussen een begrip geworden in de complete bouw. Architecten, particulieren, bouwbedrijven en technische rekenbureau's zijn nu volledig overtuigd van de kwaliteiten van deze gespoten isolatiemethode. Gespoten pur vloerisolatie heeft namelijk het best isolerende vermogen van alle isolerende materialen en vormt zich ook nog eens naadloos naar elke oneffenheid. Gespoten pur is zelfs de meest rendabele vloerisolatie. Als vergelijk: 5 cm gespoten PUR isoleert evenveel als 36 cm schuimbeton. 
Nog meer voordeel, gespoten pur vloerisolatie wordt zeer snel aangebracht. 
 
GREDON PUR VLOERISOLATIE IS DE BESTE 
EN DE MEEST MILIEUBEWUSTE METHODE 
 
Gredon pur vloerisolatie werkt met de twee componenten pur (polyurethaan). Deze componenten worden pas bij het aanbrengen met elkaar vermengt en vervolgens tegen het te isoleren oppervlak gespoten waarna de pur opschuimd tot een beschermende vloerisolatie. Deze pur methode zorgt voor een geheel naadloze vloerisolatie-laag met hele hoge isolatiewaardes. Pur (polyurethaanspray) is bovendien vrij van ozonlaag aantastende Cfk’s. Pur is milieuvriendelijk. Omdat de mens zorgzaam moet omspringen met het milieu, zijn er steeds meer mogelijkheden voor subsidies en premies van de overheid om goed te isoleren. Het is immers een feit dat een CFK-vrije isolatie het verbruik van energie zeer fors beperkt en dat komt uiteindelijk het milieu weer ten goede. 
 
Weet u dat een nieuwe woning in Zweden twee keer zo weinig energie nodig heeft voor verwarming dan een nieuw huis in Nederland, ook al is de temperatuur in Zweden in de winter soms wel -30° C ?! Dat komt doordat de gemiddelde Zweedse woning wel tot vier keer beter is geïsoleerd dan een Nederlandse woning. Dus dit betekent ook een halvering van de uitstoot van verbrandingsgassen. Ook bij ons kunnen wij met een beperkte investering grote energiebesparingen tot stand brengen. Gespoten pur vloerisolatie is hét meest geschikte product om temperatuurverlies via de vloer tegen te gaan. 
 
PUR VLOERISOLATIE IS DE ENIGE NAADLOZE METHODE 
 
Doordat er ter plaatse wordt gespoten zijn koudebruggen geheel uitgesloten. Vloerisolatie gespoten met pur betekent dat er een perfect hechtende monolithische massa ontstaat en ook aansluitingen aan de muren zijn naadloos. Diverse studies hebben bewezen dat warmteverliezen bij een isolatie met losse onderdelen (b.v. met isolatieplaten en dekens) het dubbele kan bedragen. 
 
Gespoten pur vloerisolatie is een uitsekende belegging met 100% waarborg. Uw beloning is namelijk een blijvende winstgevende en aanzienlijke besparing op uw energierekening en dat dus elk jaar weer en meer! Want de energierekening is de afgelopen tientallen jaren steeds hoger geworden en zal ook de komende jaren blijven stijgen. De uiteindelijk financiële winst is dus een veelvoud van uw geïnvesteerde bedrag. 
 
GREDON PUR VLOERISOLATIE KAN IN 
MINDER DAN 1 DAG WORDEN AANGEBRACHT 
 
Pur vloerisolatie is niet alleen efficiënt in het afstoppen van warmteverlies naar de grond toe, ook uw leef- en wooncomfort wordt sterk verbeterd. De doorstroming van kou vanuit de grond naar de vloer wordt door gespoten PUR tegengehouden. Een koud gevoel aan uw voeten behoort dus voor altijd tot het verleden. Gredon kan vloerisolatie met pur zeer snel aanbrengen. In nog geen dag is uw vloer optimaal geïsoleerd. De droogtijd van de pur vloerisolatie is slechts 2 à 3 minuten. 
 
Het aanbrengen van pur vloerisolatie vergt slechts een eenmalige investering. Een investering die u bovendien door middel van een forse besparing op uw energiekosten snel kan terugverdienen. Onze specialisten rekenen uw voordeel met Gredon pur vloerisolatie graag voor u uit. Ook alle eventuele subsidies worden hierin betrokken. Kijk voor het terugverdienen van uw investering in pur vloerisolatie op de Gredon Isolatie terugverdien-pagina. Wilt u snel een gratis deskundig advies voor pur vloerisolatie en een bijbehorende offerte? Bel dan vrijblijvend (0515) 33 69 75